6 setembre 2013

SMS i S 2013 – Petició millora vianants C/ Jaume Balmes amb Dídac Priu

Un cop més, un obstacle a calçada dificulta la vissibilitat d'un caminant.

Un cop més, un obstacle a calçada dificulta la vissibilitat d’un caminant.

C/ Jaume Balmes amb Dídac Priu

Abans de res, demanem disculpes doncs la petició enviada amb data 06 de març tenia un error en quant a l’adreça doncs la correcte es Jaume Balmes amb Dídac Priu i no Mossèn Antonio Solanes
 
Contenidors junt al pas. No visibilitat.

Ens referim en aquesta ocasió un cop més a una casuística que trobem amb certa freqüència i que es tracta de la ubicació de contenidors just a tocar a passos de vianants.

Aquest cas el tornem a observar a la intersecció del carrer Dídac Priu amb el carrer Jaume Balmes.

Així, un vianant que camini i vulgui creuar Jaume Balmes en aquest punt de la traça, té uns grans contenidors -ubicats en aquest carrer-que limiten de nou el camp visual ja no sols del caminant si no també del conductor de vehicle motoritzat (en direcció C-245).

Es tracta d’un pas on no hi ha semàfor i on de nou el risc es més evident pels que caminen i en especial: persones grans, nens, persones amb cadires de rodes, persones amb discapacitats funcional.

Demanem una re-ubicació d’aquests elements necessaris–contenidors- en un altre espai on no limiti la seguretat del vianant de tal forma que creuar aquest pas tingui les degudes condicions de seguretat.

Es dona la casualitat que just darrera dels contenidors, igualment en calçada, es troben marcades unes places per estacionament de motocicletes. Probablement fora millor que les places per aquests vehicles estiguessin just al costat del pas de vianants i els contenidors darrera.
 
Atentament,
 
Carlos Ortí
En representació de Sant Boi Camina
Delegació local de Catalunya Camina

 

La seva comunicació s’ha processat correctament

  • Data: 07/03/2013

La seva comunicació s’ha processat correctament (nova)

    • Data: 08/03/2013

PD: en el moment d’afegir aquesta entrada val a dir que el consistori a principis del mes de  juliol va procedir ha millorar aquest punt del viari de Sant Boi.

Document: Resposta Ajuntament (69.57 kb)