16 novembre 2013

Entrega diploma a Sant Boi Camina, delegació local de Catalunya Camina

La Policia Local condecora agents, entitats i particulars per la contribució a la seguretat col·lectiva

Can Massallera va acollir el dijous 07 de novembre 2013 l’acte institucional de condecoracions policials a agents, entitats i particulars

 El passat dijous, 7 de novembre, es va celebrar a Can Massallera l’acte institucional de condecoracions de la Policia Local de Sant Boi. Agents i alts càrrecs dels diferents cossos de seguretat, entitats i ciutadans a títol particular han rebut medalles i diplomes per la seva contribució a la millora de la seguretat comunitària.

Dos policies locals han rebut la medalla d’or per 30 anys de servei i altres vuit, la medalla d’argent per 20 anys de trajectòria professional. A l’inspector del Cos Nacional de Policia Juan Jaime Ovalle , destinat a Sant Boi durant molts anys, i a la comissària en cap de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra, Cristina Manresa , se’ls ha condecorat també amb una medalla d’argent per la contribució al clima de col·laboració i coordinació policial a Sant Boi.

La Policia Local ha lliurat diplomes a 45 membres dels cossos de seguretat (Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil) per actuacions destacades en matèria de seguretat col·lectiva. 15 ciutadans i ciutadanes a títol particular, 11 entitats i centres educatius i 5 serveis municipals han vist reconeguda la seva tasca o actuacions concretes que han implicat una col·laboració amb la Policia Local.

Les entitats que han rebut un diploma per aquest motiu són: el Centre Obert Don Bosco , l’associació local de la Creu Roja , l’ ABS Camps Blancs , la Institució Balmes , el centre assistencial en salut mental Benito Menni , l’ Associació de Voluntaris de Protecció Civil , l’associació Sant Boi Camina , l’escola i l’institut Rafael Casanova , el Col·legi Sant Josep i l’institut Joaquim Rubió i Ors .

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Jaume Bosch, i el tinent d’alcalde de Governança i Ciutadania, José Ángel Carcelén.

(Text copia de la nota de premsa del Consistori local de Sant Boi de Llobregat)

004. Aprovació de la concessió de medalles i diplomes per serveis destacats a la comunitat de Sant Boi de Llobregat a policies locals i persones físiques i/o jurídiques de dret públic o privat