5 juny 2011

05 06 2011 Dia Mundial del Medi Ambient. Demanem una millora mediambiental al barri de Ciutat Cooperativa – Molí Nou

Petició feta via web de l’Ajuntament de Sant Boi
www.santboi.cat –

Aquest 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient 2011 volem cridar l’atenció sobre el deteriorament de l?espai per a la persona en la seva condició de vianant que és dona a distints espais de la Ciutat Cooperativa.

Concretament volem que el carrer de Lluis Companys, un vial d’alta contaminació ambiental (espai, visual…) entre la Ronda de San Ramon i el carrer de Pau Casals sigui una via on també algú en aquest Ajuntament pensi en el vianant. Continua sent un esport d’alt risc caminar per aquest carrer ja sigui des de la Ronda San Ramon en direcció “riu” Llobregat o en sentit contrari.

En el tram comprés entre la Ronda S.R. i el carrer Pau Casals, existeixen cruïlles on senzillament la figura del vianant és ignorada completament: manca senyalització de passos de vianants, l’espai està deteriorat per la presencia sense límits d’aparcament per a cotxes, a més en bateria, ocupant part de la vorera ja de per si estreta com és el cas del carrer del Mestre Lluís Millet.

Com a representants del colectiu de vianants creiem que cal dignificar i amb urgència de mínims aquest espai, sense esperar al Pla d’AREs (Arees Residencials Estratègiques) i les ajudes del Programa de Millora Integral de Barris. Son petites actuacions… no demanem res de l’altre mon.

Com deien alguns enginyers i urbanistes a una xerrada de mobilitat en el marc del Pacte de Mobilitat de Barcelona, amb un parell de jardineres ja n’hi ha prou.

Atentament,

Sant Boi Camina
Delegació local de Catalunya Camina

La seva comunicació s’ha processat correctament

GRÀCIES