7 juny 2011

Resposta Ajuntament petició Dia Mundial del Medi Ambient 2011

Pl. Ajuntament, 1
08830 Sant Boi (Barcelona)
www.santboi.cat
Tel. 93 635 12 00

Sant Boi Camina
C/ Riereta 4, Hotel d’Entitats —
08830 Sant Boi de Llobregat

Número d’expedient: N337/2011/001719

En relació a la vostra comunicació de data 06/06/2011, en la qual feu referència l’estat de voreres i vialitat general del c.Lluís Companys, us informem que:

El c. Lluís Companys és un carrer més d’enllaç viari perimetral que articula els accessos amb vehicle als diferents carrers de Ciutat Cooperativa que no pas un indret adequat per passejar-hi, tenint en compte la configuració actual.

El marge exterior, dóna al desnivell que delimita la vall de la riera de Can Soler, i que hores d’ara hi ha una biona metàl·lica que protegeix de caigudes a diferent nivell, als vehicles que hi circulen.

En cas de voler adequar aquesta vora al trànsit de vianants caldria fer unes obres importants i costoses d’execució, degut a la necessitat de fer murs de protecció anticaiguda en tota la longitud de la via. Són molts metres, i sobra dir que la inversió és molt elevada, i més tenint en compte que a part del ARE, ja hi ha un Pla de Millora Integral (PMI) de Ciutat Cooperativa redactat a l’espera de que es pugui tramitar la seva execució quan la situació econòmica ho permeti.

Per tant, no trobem justificat de cap manera, gastar ara una sèrie de diners públics per acabar enderrocant-ho en uns pocs anys.

Entenem que la mobilitat per a vianants per l’interior de les illes dels habitatges és molt millor i més pacífica a nivell de contaminació sonora i del aire en sí, a part que és molt més segura per la integritat física de les persones.

Agraïm la confiança que ens heu mostrat. Si teniu cap dubte o en voleu alguna informació complementària podeu tornar a posar-vos en contacte amb els nostres serveis.

Sant Boi de Llobregat, 7 de juny de 2011

Atentament,

L’AJUNTAMENT T’ESCOLTA

PD: el document PDF de resposta original estava “corrupte” i s’ha tingut que demanar la resposta un altre cop, fet que ha provocat que fins avui 28 juliol 2011 no s’ha pogut ficar aquesta comunicació.