27 setembre 2011

27 09 2011 Barri Ciutat Cooperativa – Molí Nou carrer de Pau Casals i plaça de Joan Sanromà i Fofornt

Enviat 27 09 2011 www.santboi.cat *

Apartat T’Escoltem

Mobilitat – Circulació viària-Altra-nou

Barri Ciutat Cooperativa – Molí Nou

Barri Ciutat Cooperativa – Molí Nou carrer de Pau Casals i plaça de Joan Sanromà i Fofornt

Un dia més en aquesta Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2011 fem arribar aquesta petició:

Volem millorar la comunicació per a vianants a l’eix del carrer de Pau Casals amb la continuació d’aquest a l’altre costat de la rotonda de la Plaça de Joan Sanromà i Fofornt, es a dir, en direcció al nou Hospital de Sant Boi, o a l’inrevés, és a dir, caminant des de l’Hospital o aquesta part de Sant Boi en direcció a Molí Nou.

El disseny de l’espai públic d’aquesta plaça trobem que penalitza i fa menys atractiu el desplaçament caminant als veïns de la Cooperativa ja que s’els obliga a agafar el pas de vianants que existeix al carrer de Federic Mompu a l’alçada del carrer Ventura Gassol, en comptes de continuar el camí “natural” del carrer Pau Casals. De fet hem observat que molts caminants creuen a peu per la rotonda, amb el risc d’accident que això comporta.

L’altre pas existent al costat “muntanya” de la plaça de Joan Sanromà i Fofornt també ha penalitzat els desplaçaments a peu.

Amb l’excusa de la seguretat tots hem sortit perdent i “penalitzant” el desplaçament a peu més que el del cotxe. Potser hem estat menys democràtics amb les persones que opten per caminar.

Demanem alguna acció per tal de que els desplaçaments a peu en aquest espai del viari siguin més atractius i per tant el vianant no surti penalitzat amb aquest recorreguts addicionals.

Moltes gràcies per la seva col·laboració

Atentament,

Sant Boi Camina
————————————————————————-

La seva comunicació s’ha processat correctament

GRÀCIES

* En document annex resposta del Consistori