28 setembre 2011

28 09 2011 Barri centre – Contenidors, aparcaments motocicletes i bicicletes carrer Joan Martí / carrer Francesc Pi i Margall (CAP Montclar – Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya)

Enviat 28 09 2011 www.santboi.cat *

Apartat T’Escoltem

Mobilitat – Circulació viària-Altra-nou

Barri centre – Contenidors, aparcaments motocicletes i bicicletes carrer Joan Martí / carrer Francesc Pi i Margall (CAP Montclar – Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya)

Demanem al Consistori l’adequació a calçada de places per l’estacionament de motocicletes i bicicletes al carrer Joan Martí, a tocar del pas de vianants de Francesc Pi i Margall amb aquest carrer, entre el CAP de Montclar i l’OTG de la Generalitat de Catalunya. Habitualment aquests vehicles es troben en aquest punt damunt de la vorera obstaculitzant la mobilitat dels ciutadans que caminen.

Trobem amb certa facilitat motocicletes i bicicletes en vorera. Aquestes places poden ser d’us compartit tal i com ja s’està fent en altres municipis, col·locant les U invertides en calçada i on la divisió de l’espai entre plaça i plaça és una mica més ampli.

D’altra banda volem cridar l’atenció sobre els contenidors de reciclatge que estan just a tocar al pas de vianants, fet que fa que un caminant que surti del CAP Montclar i creui el carrer Joan Martí, tingui la visibilitat reduïda per la presència en aquest punt d’aquests elements físics. Cal repensar una ubicació adient que no sigui element reductor de la seguretat vial pel més feble, el vianant.

Moltes gràcies per la seva col·laboració

Atentament,

Sant Boi Camina
——————————————————————————
La seva comunicació s’ha processat correctament

GRÀCIES

* En document annex resposta del Consistori