29 setembre 2011

29 09 2011 Barri Marianao – Ciutat Cooperativa – Carrer Pablo Picasso (entre Montmany i Ronda San Ramón)

Enviat 29 09 2011 www.santboi.cat *

Apartat T’Escoltem

Mobilitat – Circulació viària-Altra-nou

Barri Marianao – Ciutat Cooperativa – Carrer Pablo Picasso (entre Montmany i Ronda San Ramón)

Avui últim dia d’aquesta edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Un cop més volem cridar l’atenció i demanar accions per millorar la seguretat dels passos de vianants al carrer Pablo Picasso, concretament entre el pas elevat (del carril bici Llor – Ajuntament) fins a la rotonda de la Ronda de San Ramón.

Hem comtat 11 passos de vianants, cap sense elevació. La gran majoria tenen unes condicions dolentes per que ha de caminar: en el cantó de vorera d’aquest carrer Pablo Picasso que dona a les instal·lacions de Benito Menni, el cordó d’aparcament fa que els cotxes estiguin aparcats fins al mateix pas. Sovint, monovolums, algun vehicle de distribució de mercaderies o 4 x. 4 fan que de nou qui camina no tingui un camp visual que li doni garanties per creuar. L’adreça contrària, estacionament en bateria i el mateix.

En definitiva, disseny pensat per ficar quantes més places per cotxes en detriment de la seguretat vial del caminant. Cal una rectificació.

A tot això hem d’afegir la nula protecció de la parades dels vehicles de la L-61 en tots dos sentits que es troba a prop del pas de vianant elevat (carril bici Llor – Ajuntament) que fa que encotxar i des-encotxar sigui una aventura, principalment per persones amb mobilitat reduïda.

Moltes gràcies per la seva col·laboració durant aquesta Setmana.

Atentament,

Sant Boi Camina
————————————————————-
La seva comunicació s’ha processat correctament

GRÀCIES

* En document annex resposta del Consistori

Document: Carta resposta Ajuntament (69.47 kb)