1 juny 2012

05 06 2012 Dia Mundial del Medi Ambient. Accés directe vianants i bicicletes barri Molí Nou – Ciutat Cooperativa a l’Anell Verd (costat riu)

Amb motiu del proper dia mundial del medi ambient, el proper 5 de juny, copiem aquesta sol·licitud enviada al consistori via el seu web així com la resposta

Peu de foto:

D’esquerra a dreta de l’imatge l’anell verd al seu pas front el barri de Molí Nou i l’estació i les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya; calçada de una carretera d’us limitat de trànsit, l’edifici de l’estació de tren (parada de Molí Nou – Ciutat Cooperativa); la passarel·la que uneix aquest edifici i el barri de Molí Nou amb part d’un dels edificis d’habitatges.

Foto: Sant Boi Camina

02 05 2012

T’escoltem – Ajuntament de SAnt Boi

Medi Ambient –
Accessos i circulació a l’entorn natural

Accés directe vianants i bicicletes barri Molí Nou – Ciutat Cooperativa a l’Anell Verd (costat riu)

El proper 5 de juny es torna a celebrar el dia mundial del medi ambient. Cal reconèixer l’augment de sensibilització global envers els temes ambientals i la sensibilitat d’aquest consistori vers aquest assumpte vital per la vida al planeta.

Aprofitant la inauguració el passat 22 d’abril de l’Anell Verd de Sant Boi, volem demanar que veïns i veïnes del districte de la Ciutat Cooperativa – Molí Nou (10 000 habitants) tinguin un accés directe per a vianants i bicicletes aprofitant la passarel·la que fa d’unió entre el carrer d’Eduard Toldrà i l’edifici de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya -FGC- de Molí Nou Ciutat Cooperativa.

Caldria re-configurar el vestíbul per deixar un espai per aquests modes no motoritzats o mirar d’afegir alguna estructura exterior i després per unes rampes tenir accés ja a la part del parc agrari just amb una connexió a l’Anell Verd al seu pas per aquest punt.

Cal tenir present que l’actual Alcalde Sr. Jaume Bosch forma part del Consell d’Administració de l’empresa pública FGC la qual cosa podria facilitar que aquest projecte tirés cap endavant.

Entenem que en aquests temps de crisi cal prioritzar inversions i demanen que els veïns d’aquesta zona es puguin aprofitar d’un accés més proper als camins del riu.
A l’espera de la vostra resposta,

Atentament,

Sant Boi Camina

///////////////////////////

La seva comunicació s’ha processat correctament

GRÀCIES

///////////////////////////

Hem d’indicar que a hores d’ara des del consistori encara no s’han posat en contacte -llegiur carta en document annex-