19 juny 2012

19 06 2012 Trobada amb el Departament de Comunicació del Parc Sanitari per parlar de temes de mobilitat

Aquest matí hem tingut una trobada amb representants del Departament (Srta. Sandra Moya) en substitució de la seva responsable (Olga González, absent per un canvi d’agenda de darrera hora).

Durant els 30 minuts hem parlat de millores en l’accessibilitat a l’Hospital, principalment dels modes més tous -mobilitat dolça- vianant, bicicleta i també del transport públic. En concret:

1.- Parades no accessibles del transport públic (L-61) al carrer Pablo Picasso (més properes a l’Hospital General). Es troben permanentment amb vehicles estacionats -en bateria en sentit fi de recorregut Sant Boi- i en cordill -en sentit Sant Vicenç-Barcelona.

Hem demanat col·laboració per tenir unes parades 100% accessibles

2.- Nou semàfor al carrer Camí Vell de la Colònia, just a tocar de la parada d’autobús L-70 / 72

Hem demanat millor s’estudiï un pas de vianants elevat, sense semàfor

3.- Accessibilitat i senyalització vianants (Barri Ciutat Cooperativa)

Més accessible per vianants la rotonda de la Plaça de Joan San Romà i Fofornt, amb passos de vianants massa desplaçat que obliguen a creuar de manera que es posa en risc la seguretat del caminant

Re-ubicació de la senyalització de vianants l’Hospital General actualment al carrer Pau Casals amb Eduard Toldrà uns metres més avall en aquest mateix carrer passat la biblioteca de la Cooperativa – carrer Eduard Toldrà / carrer Ventura Gassol -.

4.- Bicicleta. Millora dels aparcaments de bicicletes (Us invertides) i augment del seu nombre

5.- Motocicleta: augment de places d’estacionament en calçada

6.- Als fulletons d’informació d’activitats del parc… indicar que també es pot arribar en bicicleta i a peu -no només en autobús, vehicle i ferrocarril-