13 setembre 2012

13 09 2012 Setmana Europa de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012. 5 peticions de millora que s’han fet arribar a l’Ajuntament de Sant Boi de Llob. i 5 respostes.

Peu de foto:
Vorera i obstacles davant del comerç Worten i també al Decathlon Sant Boi de Llobregat, una de les 5 peticions de millora que s’han fet arribar a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Per tercer any consecutiu i amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012 que es celebra a Europa del 16 al 22 de setembre (a Catalunya del 22 al 29 del mateix mes), presentem 5 propostes de millora de punts del viari per que la mobilitat del vianant, el caminant, sigui més segura i atractiva. Es tracta de petites accions repartides pel conjunt de la trama urbana.

Aquest any el lema es “Mou-te en la direcció correcta” i des de Sant Boi Camina hem volgut posar el nostre petit gra de sorra per tal de que el caminar i el fet d’anar a peu recuperi el paper que li pertoca dins de les polítiques de mobilitat.

El detall d’aquestes propostes, una imatge així com la resposta del consistori es poden consultar a l’apartat “Actualitat” del web de Sant Boi Camina.

Us animem a ser ciutadans actius i fer arribar al consistori aquelles situacions que creieu que poden millorar la seguretat vial des del punt de vista de persones que caminen.

Sant Boi Camina
www.santboicamina.santboi.net