19 juliol 2018

2017, sinistralitat viària: 262 víctimes incl. 2 morts i 260 ferits

Cada dos dies va haver a Sant Boi 1 accident amb víctimes (0,57 per dia)

Cada dos dies, es van produir 1,42 víctimes d’accidents de trànsit ((0.71 per dia)

Són dades que es deriven de l’Anàlisi de l’accidentalitat amb víctimes any 2017 de l’Àrea de Seguretat Pública Policía Local de Sant Boi de Llobregat, un document de 14 pàgines que es pot trobar al web del Consistori.

I atenció que no es tenen en compte per exemples sinistres com caigudes a la via pública entre d’altres.

Al web de l‘Observatori de Ciutat s’indica “El nombre d’accidents de trànsit amb víctimes de caràcter greu es va reduir durant el 2017 a Sant Boi. Al llarg de l’any, es van produir 8 accidents d’aquest tipus, quan al 2016 se n’havien registrat 11. La reducció és, per tant, del 27%. Malauradament es va trencar la tendència dels darrers dos anys, quan no es va registrar cap víctima mortal. Enguany se n’han registrat dues.”

El nombre global d’accidents circulatoris amb víctimes va disminuir (de 269 a 210), i el percentatge dels considerats com a greus (amb hospitalització de més de 24 hores) va baixar fins a només el 3,8% del total (8 de 210).

Us podeu descarregar l’informe en aquest enllaç:

2017 Sinistralitat SBLL